Patsy Cline - Universal Masters Collection

Go down

Patsy Cline - Universal Masters Collection

Порука  milica96 on Sun May 25, 2008 9:19 pm

01 Heartaches
02 A Poor Man's Roses ( or A Rich Man's Gold )
03 Your Cheatin' Heart
04 When You Need A Laugh
05 Half As Much
06 When I Get Through With You
07 Imagine That
08 I Love You So Much It Hurts
09 Have You Ever Been Lonely
10 He Called Me Baby
11 Crazy Arms
12 Always
13 Sweet Dreams
14 She's Got You
15 So Wrong
16 I Fall To Pieces
17 Walking After Midnight
18 You're Stronger Than Me

Code: Patsy_Cline-Universal_Master_Collection.rar.html

zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....

Број порука : 1104
Join date : 02.05.2008
Локација : leskovac

Погледај профил корисника

Назад на врх Go down

Назад на врх

Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму